Hae vapaat huoneet
390,00 € / h

Illan tummuessa ja tähtien syttyessä on aika suunnata metsän pimeyteen kokemaan yö aistien varassa.

Syksy saapuu, varjot pitenevät pimeyden hiipiessä metsän painanteisiin on loistava hetki lähteä kuuntelemaan metsän ja luonnon kuiskauksia. Osa katoaa unten maille antaen sijaa luonnon hämärässä liikkuville ujon sorttisille kulkijoille.

Loppusyksyn yöt ja talven tullen on oikea aika suunnata katseet taivaan ääriin. Tähtikatto pohjoisella taivaalla tuntuu kaukaiselta mutta heti kun niille annetaan muutamia nimiä ja ja opit hahmottamaan muutamia kuvioita niin tuntuu kuin olisit kotonasi, turvallinen katto päälläsi. Milloin olet viimeksi kokenut luonnon ja metsän pimeyden kaikessa mainioudessaan?

Tule kokemaan yönretki Nuuksion kansallispuistossa. retken pituus on noin 3km. Matka taittuu otsalamppujen sekä led-valojen maisemaa valaistessa kohti Soidinsuon reunamaita, pääosin kuljetaan kohtuu kuntoisilla polku-urilla. Mukava ryhmäkoko on 8-20 henkilöä. Pukeutua kannattaa lämpimästi ja vaelluskenkätyyppiset jalkineet on hyvä valinta. Retkelle lähdetään Hotelli Nuuksion edestä mihin myös retken  jälkeen palataan. Mikäli talviset olosuhteet ovat kohdillaan liikutaan lumikengillä.

Lähtö ja paluu Hotelli Nuuksion pääoven luota.

 

Perustiedot

KohdeEspoo
Naruportintie 68,02880 Espoo
Lisätietoja:Pukeudu keliolosuhteiden mukaisesti, lämpimästi. Jalkineiksi kosteutta kestävät kengät, suosittelemme käyttämään vaelluskenkä-tyyppisiä jalkineita sillä mikäli lunta on sopivasti liikutaan lumikengillä.

Tiedustelut

Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4
Kauppias
Hymyilevä Punakettu luonto- ja ohjelmapalvelu
punakettu@punakettu.com
+358405035350
Y-tunnus: 1612963-4

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös