Hae vapaat huoneet
0,00 € / 2 h

Rentouttavat, pehmeät liikuntatunnit toteutetaan räätälöidysti kohderyhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lajien maksimiryhmäkoko vaihtelee 15 – 30 osallistujan välillä. Voimme ottaa ennakkoilmoittautumiset silloin, kun valittavissa on useampi laji, helpottaaksemme päivän ohjelman organisointia.

Hinnat koskevat yksittäisiä palveluja, isommat kokonaisuudet (esim. liikuntapäivät) hinnoitellaan aina erikseen!

 

Meditaatio / 60 – 90 min
Pysäyttävä tuokio hektisen arjen vastapainoksi. Meditaatiohetken lähestymistapa on tieteellinen ja rationaalinen. Mielikuvaharjoitusten avulla pystyt rentouttamaan kehon ja mielen sekä suunnata ajatuksia uudella, tehokkaammalla tavalla. Lajiin osallistuminen onnistuu ilman erillisiä liikuntavarusteita. Ohjaus englanniksi!
 

Mindfulness / 60 – 90 min
Mindfulness vähentää stressiä ja parantaa vireystilaa. Saat päivään lisää puhtia ja keskittyminen helpottuu. Mindfulness tarkoittaa tietoisuuden pysäyttämistä tähän hetkeen sekä kehon, hengityksen, ajatusten ja tunteiden tiedostamista. Lajiin osallistuminen onnistuu ilman erillisiä liikuntavarusteita.
 

Tai Chi tai Asahi / 45 – 60 min
Sekä Tai Chi että Asahi ovat rauhallisia ja rentouttavia terveysliikuntamuotoja, joissa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Lajit edistävät kehonhallintaa, rentoutumista ja keskittymistä sekä poistavat stressiä. Pehmeät liikkeet hellivät erityisesti hartiaseutua ja selkää. Lajeihin osallistuminen onnistuu ilman erillisiä liikuntavarusteita, mutta suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita.
 

Jooga tai Pilates / 45 – 60 min
Liikkuvuutta ja lihastasapainoa edistäviä joogamuotoja ovat rauhallinen Yin tai enemmän voimaa ja tasapainoa vaativat Astanga, Iyengar tai Flow. Pilates puolestaan vahvistaa kehon syviä lihaksia, hengityksen tahtiin tehtävillä liikkeillä. Tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tunneista ja ne sopivat kaikille. Varaa mukaasi rennot liikuntavaatteet.
 

Niska-selkä tai Dynaaminen venyttely / 45 – 60 min
Terveellistä liikettä niskalle ja selälle! Tunneilla keskitytään ylä- ja alaselän liikuttamiseen ja lihaskuntoon. Tunti voidaan toteuttaa myös dynaamisena venyttelynä tai hyödyntää vastuskuminauhoja, jotka osallistujat voivat saada omakseen tunnin päätteeksi. Venyttelyssä painotetaan päälihasryhmiä ja kireyteen taipuvaisia lihaksia. Tunnit soveltuvat kaikille. Varaa mukaasi rennot liikuntavaatteet.
 

Gymstick Liikuntapalvelut Oy | 010 – 229 3055 | liikuntapalvelut@gymstick.com

Tiedustelut

Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6
Kauppias
Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 867 971
Y-tunnus: 0741527-6

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös