Hae vapaat huoneet

Allasosasto 

TIEDOKSI:Vallitsevan tilanteen johdosta allassaunojen yhteydessä oleva poreallas on pois käytöstä.

 

Allasosastollamme, jossa on omat saunat pesu- ja pukutiloineen miehille sekä naisille, voit nauttia saunojemme löylyistä, pulahtaa 16 metrin uima-altaaseemme sekä rentoutua kahdeksan hengen porealtaassamme.

Pienempään saunaan mahtuu 8-10 henkilöä, suurempaan 18-25 henkilöä, saunoja vuokrataan yhdessä ja erikseen. 

Saunojen pukuhuoneiden välissä on tunnelmallinen takkatila Liekki allasnäkymällä mukavaan yhdessäoloon ja saunajuomien nauttimiseen. Suuremmalle ryhmälle voit varata myös takkatila Loimun, johon mahtuu jopa 50 hengen ryhmä ruokailemaan ja viettämään iltaa. Saunailtaan ja yhdessäoloon voit yhdistää myös opastettua vesiliikuntaa tai vuokrata hotellin karaokelaitteet musiikilliseen illanviettoon.

Allasosastolla voit lainata hotellin vesijuoksuvöitä itsenäiseen allasliikuntaan tai järjestää esimerkiksi Lasten synttärit uimisen ja hauskan pidon merkeissä.
Hotellimajoitukseen sisältyy aamusauna ja -uinti allasosastollamme.


Sauna- ja allasosasto ovat hotellivieraidemme käytettävissä aamusaunan yhteydessä.
Iltasauna vaihdellen ranta- tai allassaunoilla.

Rantasauna

Tummassa hirsisessä saunarakennuksessa Siikajärven rannalla on kaksi erillistä saunaa puku- ja pesutiloineen.
Rantasaunoilta pääsee omalta laiturilta tai viereiseltä hiekkarannalta uimaan järveen. Talvella on mahdollisuus pulahtaa raikkaaseen avantoon. 

Saunomaan pääsee kerralla noin 25 henkilöä ja porrastaen saunan lämmöstä voi nauttia suurempikin ryhmä. Pienempään saunaan mahtuu 6-8 henkilöä, suurempaan 15-18 henkilöä, saunoja vuokrataan yhdessä ja erikseen.

Samassa rakennuksessa saunan kanssa sijaitsee Rantakabinetti, joka soveltuu mukavaan noin 20 hengen ryhmille yhdessä oloon, saunajuomien tai iltapalan nauttimiseen. Kesäaikaan käytettävissä myös terassi järvimaisemalla ja mikä olisikaan mahtavampaa kuin nauttia grilliruokien herkuista. Menusta riippuen grillimestarina toimii Tuvan kokki tai asiakas itse.

Sauna- ja allasosasto ovat hotellivieraidemme käytettävissä aamusaunan yhteydessä.
Iltasauna vaihdellen ranta- tai allassaunoilla.

Tilaathan myyntipalvelustamme ruoka- ja juomatarjoilut ryhmällenne vähintään 7 vrk ennen tilaisuutenne alkua.

Huomioithan, että sauna-alue on hotellin anniskelu- ja tarjoilualuetta.

 

Takaisin ylös