Hae vapaat huoneet

 

Hotelli Nuuksio tarjoaa majoitusvaihtoehtoja joka tarpeeseen. Hotellin päärakennuksessa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä tilavampi superior-huone.  Hotellissa on kaikkiaan 11 yhden hengen huonetta ja kahden hengen huoneita on 53, joista osaan saa lisävuoteen.
Pihapiirin kauneimmalla paikalla sijaitsevassa Sinisessä Talossa ryhmä majoittuu kätevästi saman katon alle: talossa on 8 majoitushuonetta ja petipaikat jopa 30 henkilön ryhmälle, huoneissa kerrossänkyjä, yhteiset pesutilat ja oleskelutila, missä tv.  

Kaikissa päärakennuksen huoneissa on taulutelevisio, langaton nettiyhteys, puhelin, suihku ja wc. Huoneet ovat savuttomia.

Raikas ulkoilma ja  rauhallinen ympäristö Nuuksion kansallispuiston vieressä takaavat kunnon yöunet.

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli, mutta lemmikkihuoneita on rajallinen määrä.
Veloitamme yöpyvästä lemmikistä 15€/yö.

Majoittumaan pääset klo 15 alkaen ja mikäli saavut vasta klo 18 jälkeen, niin olethan yhteydessä vastaanottoomme hyvissä ajoin.

 

Hotellin palvelut ja aktiviteetit lyhyesti

Tutustu palveluihin

 

Asiakkaamme ovat sanoneet:

Loistavaa! Tulemme taas!

Suuret kiitokset Hotelli Nuuksiolle erittäin hyvin onnistuneesta tilaisuudestamme poikkeusaikana. Hotelli oli hyvin varautunut käsideseillä ja ravintolan erityisjärjestelyillä. Meillä oli turvallinen olo. Kokoustilassa oli tilan tuntua ja yllätys oli melkoinen, kun ymmärsimme, että tilasta pääsi suoraan ulos! Emme ole missään muualla kokeneet yhtä helppoa kahvitaukoa. Asiaa oli paljon ja aikaa oli vähän mutta hotellin super-iloinen tyttö (en muista nimeä) toi kahvit, hedelmät ja pullat kokoustilaan ja vaikka syksy oli jo pitkällä, nautimme kahvit ulkona! Näinä aikoina kukaan ei halunnut turhaan lähteä aulatiloihin - saimme olla omassa porukassa koko päivän. 

Päivä sujui paremmin kuin odotimme - ja koko henkilökunta tuntui olevan tyytyväisiä. Ruokaa kehuivat vuolaasti. 

                  Kokouspäivä 53 henkilöä lokakuun alku 2021


"Kiitos vielä kerran juhlien järjestelyistä. Meistä oli mukavaa, kun keittiömestari teki toiveiden mukaisen kakun juhliin. Tunnelma oli leppoisa ja takkatila tilaisuuteen todella hyvä! " 
                           Johanna, toukokuu 2021

 Jess! Kiitos, kun osasitte ehdottaa useita eri aktiviteetteja, joista työporukkamme jäsenet saivat valita mieluisan! Aamupäivän johdon puheenvuoron jälkeen nautimme lounaan (olipa muuten kasvisruokakin hyvää!!!) ja sitten ulos: osa oli metsässä joogaamassa, osa pyöräilemässä, osa järvellä soutukisassa... Meille sopi kimppakyydit hyvin mutta jokunen harmitteli, ettei julkisilla busseilla pääse hotellin pihalle.

Kirsi-Maria, johdon assistentti
                    

"Huoneen sänky oli tosi mukava! Vaikka kylppäri oli aika vanhan näköinen, se oli siisti. Muutenkin paikat olivat siistissä kunnossa hotellissa."
                     Lomalainen helmikuu 2022

  

Takaisin ylös