Lue mitä asiakkaamme sanovat meistä

Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaille laadukas ja muistorikas kokemus. Otamme palautteen aina tosissaan vastaan ja vain teidän antaman palautteen avulla pystymme parantamaan palveluitamme.


Paikan valinta oli loistava. Kauniit maisemat, hyvä ruoka ja viihtyisät tilat. Hyvin mahduttiin kaikki paikalle, eikä ollut tungosta missään vaiheessa.

Paikka Nuuksiossa on aina sykähdyttävä, sauna ja järvi olivat parasta antia kesäisellä säällä!

Tomi, toukokuu 2024


Teimme henkilökunnalle henkilöstöpäivistä palautekyselyn, vastausprosentti oli 51% ja Hotelli Nuuksio sai palautteessa arvosanan 4.25 / 5 eli oikein pidetty oli teidän hotelli. Kiitos vielä järjestelyistä!

Aktiviteetit, jotka myös olivat teidän kautta, teidän yhteistyökumppaneilta saivat arvosanan 4.54 / 5 ��

Katharine, huhtikuu 2024


Efficient and super-friendly service, best food, great band. Definitely the nicest midsummer for a long time! Extra points for cleanliness.

Kesäkuu 2023


Tuotelanseeraus

Mahdollisuus päästä suoraan ulos tilasta yksityiselle terassille nauttimaan ihania grilliruokia, joita kokit meille paistoivat, oli ehdottomasti tilaisuuden kohokohta. Henkilökunta oli nähnyt vaivaa järjestelyjen eteen ja sen todella huomasi. Isot kiitokset kaikille!

Toukokuu 2023


Grillijuhlat isolle joukolle

Järjestin grillijuhlat työpaikan isolle ryhmälle. Etsin sopivaa paikkaa ja kävin tutustumassa Hotelli Nuuksioon. Paikka oli kuin meille tehty: Kiva ja rento tunnelma. Minua palveltiin todella hyvin: tuntui, että kaikki onnistuu. Tiimipäivä oli kiva: meillä oli aamulla muutama tunti johdon puheenvuoroja ja sitten söimme hotellin lounaan seisovasta pöydästä. Ruokana oli Burgunpataa kaikkine lisukkeineen ja alkuruokapöytä oli aivan ihana! Kasvissyöjille ja vegaaneille oli todella hyvät ruoat myös. Iltapäivällä toteutimme pakopelin hotellin nurmikolla - vitsi, että oli hauskaa nähdä johdon edustajat samassa liemessä! Ihan huippu! Istuimme Laavulla lopun iltapäivää - ja hauskaa oli! 

Elokuu 2022


Syyskokous 

Kiitos kokous-, majoitus- ja ruokailujärjestelyistä. Hotelli oli erinomainen tarkoitukseemme, harmi vaan ettei meillä ollut enempää aikaa ulkoiluun ja ohjattuihin tapahtumiin. Kokoushuone Tuomi sopi erinomaisesti ideointituokioihin ja keskusteluun. Huoneet olivat rauhallisia ja siistejä. Ruoka oli monipuolista ja maukasta. Palvelu oli aulabaarissa loppuun saakka ystävällistä.

8.-9.9.2022


Kick off Hotelli Nuuksiossa

Kaikki oli kuulemma sujunut tosi hyvin! Olen tavannut konttorilla jo monia osallistujia ja kaikki kehuivat päivää! Oma kokemukseni: palvelu varausvaiheessa oli tosi joustavaa ja oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! Pistän hotellinne muistiin seuraavia tarpeita varten.

Elokuu 2022


Loistavaa! Tulemme taas!

Suuret kiitokset Hotelli Nuuksiolle erittäin hyvin onnistuneesta tilaisuudestamme poikkeusaikana. Hotelli oli hyvin varautunut käsideseillä ja ravintolan erityisjärjestelyillä. Meillä oli turvallinen olo. Kokoustilassa oli tilan tuntua ja yllätys oli melkoinen, kun ymmärsimme, että tilasta pääsi suoraan ulos! Emme ole missään muualla kokeneet yhtä helppoa kahvitaukoa. Asiaa oli paljon ja aikaa oli vähän mutta hotellin super-iloinen tyttö (en muista nimeä) toi kahvit, hedelmät ja pullat kokoustilaan ja vaikka syksy oli jo pitkällä, nautimme kahvit ulkona! Näinä aikoina kukaan ei halunnut turhaan lähteä aulatiloihin - saimme olla omassa porukassa koko päivän. 

Päivä sujui paremmin kuin odotimme - ja koko henkilökunta tuntui olevan tyytyväisiä. Ruokaa kehuivat vuolaasti. 

Kokouspäivä 53 henkilöä lokakuun alku 2021

 

Takaisin ylös