Vastuullinen liiketoiminta

Hotelli Nuuksiota ympäröivä luonto on vähäisen asutuksen vuoksi pysynyt puhtaana ja koskemattomana. Näin ollen Nuuksion kansallispuisto ja Siikajärvi velvoittavat meitä kunnioittamaan puhdasta luontoa sekä huolehtimaan omalta osaltamme ympäristön hyvinvoinnista.

Hankintamme pyrimme tekemään aina ympäristön kannalta mahdollisimman kestävällä tavalla ja suosimme kotimaisia tuottajia. Kotimaisten ja lähituottajien suosiminen on tapamme osoittaa yhteiskuntavastuuta. Lähimetsien marja- ja sienisatojen hyödyntäminen sekä lähileipomon tuoreet leivät ovat esimerkkejä kestävän kehityksen ja herkullisen lopputuloksen yhdistämisestä.

Nuuksion luonto ja ympäristöasiat ovat tärkeässä roolissa kaikessa tekemisessämme sekä suunnitelmissamme kestävän kehityksen ylläpitämiseksi. Oma porakaivo ja vedenpuhdistamo huolehtivat siitä, että vieraamme voivat nauttia raikkaasta ja puhtaasta vedestä hyvällä omallatunnolla. Rakennuksemme lämpiävät pelleteillä ja hotellin valaistuksen olemme hoitaneet energiansäästölampuilla. Tilamme pidämme puhtaina kotimaisilla joutsenmerkityillä pesuaineilla ja syntyneet jätteet lajittelemme tehokkaasti sekä lähialueen hevoset rouskuttavat ylijääneitä kuivattuja leipiämme. 

Hotelli Nuuksiolla on Laatutonni diplomi

Laatutonni on matkailualalle räätälöity laatuohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin laatupalkintokriteereihin. Laatutonni statuksen saannin edellytyksenä on käyttöönotettu laatukäsikirja sekä toimiva asiakaspalautteen kerääminen. 

 

Asiakkaiden turvallisuus

Kiinteistömme yleisissä tiloissa on turvallisuuskameravalvonta, allasosaston tuvallisuutta valvotaan myös turvakameroin. Allasosastolla sijaitsee lisäksi hälytyspainike. Hotellin päärakennukseen on sijoitettu kolme defibrilaattoria ja koko henkilökunta on opastettu niiden käyttöön, lisäksi henkilöstön EA-taitoja päivitetään jatkuvasti.
Kiinteistöhuolto päivystää kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa.

 

Lue lisää vastuullisuudesta ja miten huolehdimme ympäristöstämme ja luonnosta tästä

 

Takaisin ylös