Hotellin omat videot

Tutustu Hotelli Nuuksion kevääseen: 
Hotelli Nuuksio in the spring time

Tutustu Hotelli Nuuksion talveen: 
Hotelli Nuuksio Winter trailer 

Asiakaskokemuksia

Kiitos koko työporukkamme puolesta! Aivan mahtava päivä! Aloitimme patikalla, jonka jälkeen söimme todella hyvän lounaan hotellin Nuuksion Tuvassa. Iltapäivällä iso joukkomme jakaantui viiteen ryhmään: yhdet lähtivät fillaroimaan metsään, toiset ampumaan jousipyssyillä, kolmannet melomaan, neljännet metsäjoogaan ja me loput vietimme vapaahetken Kodan tulilla... Iltapäivällä miesten piti päästä saunaan ja uimaan järveen - me naiset otimme lasilliset kuohuvaa aulakahvilassa. Teidän henkilökunta ansaitsee ison kiitoksen hyvästä palvelusta ja joustavuudesta ison ryhmän toiveiden kanssa... Kiitos vielä - ihana oli paikka, luonto ja ruokahan nyt oli aivan taivaallista!

48 henkilön tiimi syyskuu 2023

 

HANSEL -toimittaja:


Tervetuloa nauttimaan kesästä Nuuksioon! Varaa rento ja rauhoittava majoitus Hotelli Nuuksioon, vietä kesäpäivät rentoutuen kansallispuistossa ja herää aamiaiselle linnunlaulun säestämänä. Varaa majoitus verkkokaupastamme ja tule Nuuksioon.

Muistathan myös varata erikseen päivällisen. Voit tehdä varauksen soittamalla vastaanottoomme tai lähettämällä sähköpostia: myynti@hotellinuuksio.fi

Majoituksen hinta sisältää aamiaisen, yleisen saunavuoron saatavuuden mukaan sekä kuntosalin käytön.

Siirry verkkokauppaan: VerkkokauppaanAutamme teitä suunnittelemaan tapahtumanne ja valitsemaan siihen mukavat tilat - Henkilömäärältään isojen tilaisuuksien varaukset on syytä tehdä ajoissa, aika kuluu nopeasti elokuusta joulun aikaan 

Meillä voit järjestää jopa yli 500 hengen tapahtumia, kokouksia ja bileitä!

Hotelli Nuuksiossa homma toimii kuin unelma. Olipa kyseessä bisnes, koulutus tai juhlat, meidän tiimimme hoitaa tarjoilut ja palvelun rennolla otteella ja ammattitaidolla. Luonto ympärillä luo täydellisen ympäristön mihin tahansa tapahtumaan.

Ja hei, sijaitsemme aivan järven rannalla, Nuuksion kansallispuiston kupeessa, meillä on mahtavat puitteet kokouksille ja aktiviteeteille – vuoden ympäri ja ihan Helsingin kupeessa.

  • Rauhallisia hotellihuoneita on 65 ja yöpyjiä hotellille mahtuu 159 henkeä. Lisätilaa löytyy Sinisestä Talosta ja Mäkituvalta. Kokkiemme valmistamaa herkullista ruokaa pääsee nauttimaan samanaikaisesti jopa pari sataa ihmistä. Isommissa tapahtumissa ruokailut järjestetään porrastetusti. 
  • Avaria ja valoisia kokoustiloja on hyvinkin erilaisia jokaiseen tarpeeseen, kuten esimerkiksi takkatilamme Loimu ja Liekki tai tilat omalla uloskäynnillä terassille tai vaikkapa Nawetta nostalgisella ilmapiirillä. Laajat ulkotilat mahdollistavat monipuoliset ulkotapahtumat ja isoimpaan kokous-/juhlatilaamme mahtuu noin 200 henkilöä. 
  • Aktiviteetit kuten patikointi, melonta ja uinti tuovat energiaa tiimisi päivään. Voit myös kysyä yhteistyökumppaniemme järjestämiä aktiviteetteja, joista löytyy hieman eksoottisempaa tekemistä, kuten esimerkiksi Elämyskelluntaa.
  • Ryhmällesi sopivalla aktiviteetilla viimeistelet onnistuneen tilaisuuden. Meillä onnistuu melkein mikä tahansa! Katso ideoita tästä ja kysy lisää meidän ammattitaitoisilta myyjiltä.
  • Työrupeaman päätteeksi voitte rentoutua kuntoilun parissa kuntosalilla tai nauttia uima-allasosastosta tai Rantasaunan lämmöstä.
  • Ohjelmaa kaipaaville esimerkiksi pikkujoulutilaisuuteen voimme järjestää elämyksiä Trubaduureista Improvisointiryhmään ja kaikkea siitä väliltä.

Ideoi kanssamme kokousohjelmaasi mieleenpainuvia hetkiä.

Kysy tarjous: Painamalla tätä painiketta

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin ylös