Hae vapaat huoneet

Valmistujaiset, lakkiaiset, pyöreitä vuosia, lasten synttäreitä, serkkutapaamisia, häitä, yritystapahtumia...
Juhlia joka lähtöön ja aina ei tarvita edes virallista syytä juhlien järjestämiseen, yhdessä olo ihanien ihmisten kanssa kauniissa puitteissa, herkullista ruokaa, aikaa vain olla ja nauttia!

Juhlien luonteesta, vuodenajasta, juhlijoiden määrästä riippuen on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia juhlatilan ja menun suhteen.
Tutustu Nuuksion tuvan juhlamenuihin .

Juhlasali Hopeapajuun mahtuu jopa 100 henkilöä samanaikaisesti juhlimaan, salissa on lisäksi pieni orkesterikoroke ja tanssilattia. Kesäkaudella käytettävissä lisäksi oma ilta-aurinkoon aukeava terassi sisäpihalla.
Rennompi vaihtoehto on takkatila Loimu, tilaan mahtuu ruokailemaan ja viettämään aikaa 30-50 henkilöä mukavasti, pienemmille seurueille vaihtoehtona myös takkatila Liekki.
Metsän siimeksessä, 400 metrin päässä päärakennuksesta, sijaitsee Mäkitupa-huvila. Huvilalle mahtuu reilu 30 henkilöä ruokailemaan ja makuuparvella on tilat 6 henkilölle. Huvilalla lisäksi pieni sauna ja kahdet pesu- ja pukutilat, joten se on oivallinen tila erilaisiin luontoteemaisiin juhliin.
Järvenrannalla, rantasaunojen yhteydessä sijaitsee Rantakabinetti, joka on käytettävissä ympärivuoden, lukuunottamatta kylmimpiä talvikuukausia.

Voit myös varata Nuuksion Tuvan yksityisjuhliin, saliin mahtuu noin 130 henkilöä, yhdessä tai erikseen aulabaarin kanssa.

 

 

Juhlien makuelämykset

Nuuksion tuvan juhlamenut tuovat tuovat veden kielelle.
Lasten synttäripaketit sopivat nuoremmille juhlijoille.

Hääjuhlat Kelohongassa
Takaisin ylös