Kun kokous tai tapahtuma on tulossa ja tarvitsette joustavan, toimivan ja rennon kokonaisuuden, tervetuloa Hotelli Nuuksioon.

Rautainen, eikä vielä ruosteinenkaan myyntitiimi ja henkilökunta on apunasi, kun haluatte suunnitella tapahtuman. Olemme toteuttaneet jo vuosikymmenen ajan ikimuistoisia kokouksia luonnon läheisyydessä, upean Nuuksion Kansallispuiston vieressä. Sijaitsemme vain 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. 

Paikan päälle voi saapua helposti omalla autolla, kimppakyydillä, tilausbussilla tai julkisilla lähimmälle bussipysäkille. Tai vaikka helikopterilla. Kaikki onnistuu.


Tutustu lyhyesti tiloihimme ja palveluihimme alta ja ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin tehdään mitä ikimuistoisin tapahtuma Nuuksioon. 

Jotta kokous onnistuu rennosti, ei pelkkä kokoustila välttämättä riitä

Siksi luomu- ja lähiruokaravintolamme valmistaa ravinteikkaat, maukkaat ja monipuoliset tarjoilut kaikenlaisiin tapahtumiin.

  • Nauti kokouksen aluksi aamupäivän kahvitori tai tilaa kokoushuoneeseen hedelmät ja virvokkeet. Kahvihampaan kolottajille tilattavissa non-stop kahvitus ja teebaari.
  • Nuuksion Tuvan kattava lounas tarjoaa voimaa ja energiaa, unohtamatta makuelämyksiä. Lounaat ovat myös erikseen tilattavissa esimerkiksi Mäkituvalle tai Rantakabinettiin.
  • Iltapäivän kahvitori kruunaa päivän ennen tärkeitä yhteenvetoja. Nauti luomukahvista ja luomuteestä maukkaiden makeiden piirakoiden ja luomusmoothien kera.
  • Jää yöksi hotelliin ryhmän kanssa, jatka kokousta seuraavana päivänä tai rentoudu illalla esimerkiksi rantasaunoillamme ja rantakabinetissa tarjoiluiden kera. Allassaunoilla voit pitää vaikkapa allasbileet DJ:n tahdittamana.
  • Nauti yksityinen illallinen takkatulen lämmössä tai upean näköalan kera Rantakabinetissa. Isommille ryhmille yksityiset illalliset tai vaikka grillijuhlat Hopeapajussa tai Nuuksion Tuvassa erikseen varattuna. Tai nauti maittava päivällisbuffet Nuuksion Tuvassa ryhmän kanssa.
  • Verenkiertoa tahdittamaan tapahtumiin ja kokouspäiviin voi räätälöidä lukuisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Luonto on läsnä ja pääset palautumaan rennosti ryhmän kanssa. Tai voit ottaa palautumisen maistiaisia kokouksen keskelle. Kuuntele kehoasi.

Tämän lisäksi räätälöitäviä mahdollisuuksia on todella paljon. Karaokesta aina saunahemmotteluhoitoihin. Anna meille ajatuksesi ja me toteutamme sen.

Kokoustekniikka on aina räätälöitävissä

Tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja kokoustekniikkaan ja varusteisiin kokoustiloissa.

Kaikissa kokoustiloissamme on nykyaikainen esitystekniikka, fläppi- / valkotaulut ja muistiinpanovälineet. Jos tarvitset livetekniikkaa, yhteistyökumppanimme NextLive tarjoaa avaimet käteen- paketilla livetekniikan ja striimauksen kokouksiin ja tapahtumiin. Striimi ja tallenteet räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaisesti.

Jykevämmässä äänentoistossa (Taso: Naapurit kateelliseksi) saamme rakennettua toiveiden mukaisen kokonaisuuden. DJ:ksi emme henkilökunnaltaan taivu, mutta hihassamme on useampi tähän taipuva taho.

Olemme täällä teitä varten. Suunnitellaan ja räätälöidään teille juuri sopiva tapahtuma

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen avulla tai soita myyntitiimillimme: 09 8567 6880

Voit myös laittaa meille suunnitelmaa tulevasta tapahtumasta ja ajankohdasta sähköpostitse: myynti@hotellinuuksio.fi

Takaisin ylös