Luonnostaan valoisa kokoustila Hopeapaju mukautuu mitä erilaisempiin tilaisuuksiin. Sali on varattavissa osissa tai kokonaan. Kesäkaudella käytettävissä myös ilta-aurinkoterassi, johon on tilasta käynti suoraan tilasta.

Hopea

Valoisa sali, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä sisäpihalle. Salin etuosassa on  pieni esiintymiskoroke, jota voi hyödyntää esimerkiksi esiintymistaidon koulutuksissa tai juhlapuheiden pitopaikkana.

Hopeapajussa on kiinteä dataheitin äänentoistolla, Wi-Fi, valko- ja fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet.
Salin pinta-ala on 76 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 8-30 henkilöä.

paju 

Valoisa sali, josta käynti ulkoterassille ilta-aurinkoon. Pajuun on helppo avata oma yksityisbaari - kysy lisää!
Tilan suuret ikkunat avautuvat vehreälle ja rauhalliselle sisäpihalle, missä on kesäaikaan  pihakalusteet ja aurinkovarjot.

Pajussa on Wi-Fi, fläppitaulu, videotykki ja muistiinpanovälineet. Salin pinta-ala on 45 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-20 henkilöä.

Hopeapaju 

Hopean ja Pajun saa yhdistettyä Hopeapajuksi! Erinomaisen valoisa ja mukava tila luento- ja ryhmätyöskentelyyn, kokouksiin ja perhejuhliin. Salin erikoisuudet ovat pieni koroke bändille tai puheisiin, tanssiparketti, tilauksesta oma ykistyisbaari ja kesäkaudella kalustettu terassi.

Hopeapajussa on kiinteä dataheitin äänentoistolla, Wi-Fi, valko- ja fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet. Salin pinta-ala on 121 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 8-100 henkilöä.

Monet kouluttajat ovat antaneet erityiskiitosta salin monimuotoisuudesta. Ryhmän on helppo totetuttaa erilaisia toimintoja samassa tilassa ja näin maksimoida ajankäyttö.

 LYHYESTI

HOPEA PAJU  HOPEAPAJU
Pinta-ala 76 m² Pinta-ala 45 m²

Pinta-ala121 m²

Paikat 4- 30 henkilölle Paikat 4-20 henkilölle

Paikat 4- 100 henkilölle

 

Takaisin ylös