Monipuoliset kokoustilat ja palvelut lähellä Helsinkiä

Hotelli Nuuksiossa on monipuoliset ja virikkeelliset tilat kokouksiin, tapahtumiin ja erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Halutessasi voit varata valmiit paketit ja tilat nopeasti ja vaivattomasti ryhmäsi käyttöön tai tarvittaessa räätälöimme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan sopivan kokouspaketin. Hotelli Nuuksio sijaitsee 35 km päässä Helsingin keskustasta Kirkkonummella.

Löydät meiltä sopivat tilat ja palvelut niin päiväkokoukseen kuin yhden tai useammankin yön majoittuvaan tilaisuuteen. Tällöin on aikaa myös illalla virkistyä monipuolisten ohjelmapalveluiden parissa, sekä rentoutua saunan lämmöissä ja nauttia herkullista illallista tehokkaan kokouspäivän päätteeksi.

Ajantasaiset kokoustilat tarjoavat toimivat puitteet tehokkaalle työskentelylle. Kokoushuvila Mäkitupa, takkahuoneet ja Kokoustila Tuohi ovat jo itsessään virikkeellisiä tiloja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi erilaisiin suunnitelupalavereihin tai aivoriihen päämajaksi.

Kokous luonnon keskellä, terassilla tai huvilassa?

Päärakennuksen ilmavat ja valoisat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin koulutuksiin ja kokouksiin kuin esimerkiksi liikuntaleirin tukikohdaksi. Samanaikaista majoitustilaa löytyy jop 150 hengelle ja päivätapahtumiin mahtuu yli 500 henkilöä. 
Juhlasalissa järjestyy perhe- tai yritysjuhlat jopa 100 henkilölle, kesäkaudella suuremmallekin porukalle, kun salin oma terassi ilta-aurinkoon on käytettävissä. Takkatilat Loimu ja Liekki soveltuvat vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin, illanviettoihin sekä perhejuhliin. Kaikissa tiloissa toimii 100 Mbit langaton asiakasverkko.

Pihapiirissä sijaitsevat lisäksi Mäkitupa-kokoushuvila, rantakabinetti, kota, laavu ja grillikatos - nämä taipuvat hyvinkin erilaisiin tarpeisiin ruokailutilasta yrttikurssiin, kuoroleiristä kokkikouluun.

Paljon ohjelmaa ja hyvä palvelu takaavat ikimuistoiset kokoukset ja tilaisuudet

Lisäksi on tarjolla ja majoitus-, ravintola- sekä monipuoliset saunapalvelut tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Toimivien puitteiden lisäksi ympärillämme toimii kattava ja monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluja: kisailuja, patikointia tai suunnistusta Nuuksion kansallispuistossa, elämyskelluntaa, mielenharjoitteita, vesistön valloitusta kumilautoilla tai kanooteilla meloen.

Tutustu hotellin aktiviteettitarjontaan.

Kokouspaketti tarpeesi mukaan; päiväksi, kahdeksi tai vaikka viikoksi.
 

Täysihoitoruokailut, elämysillalliset tulien äärellä, retkieväät maastoon, sushikoulut illan päätteeksi.
Sisällytämme kokouspakettiin tilaisuuttanne parhaiten palvelevat ruokailut, tilat sekä luonto- ja elämystuokiot.

Lisätietoa myyntipalvelustamme; myynti@hotellinuuksio.fi tai 09 867 6880.

 

Takaisin ylös