Hae vapaat huoneet

Hotelli Nuuksiossa on monipuoliset ja virikkeelliset tilat jopa 200 henkilön kokouksiin sekä erilaisiin asiakastilaisuuksiin.
Halutessasi voit varata valmiit paketit ja tilat nopeasti ja vaivattomasti ryhmäsi käyttöön tai tarvittaessa räätälöimme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan sopivan kokouspaketin.

 

Löydät meiltä sopivat tilat ja palvelut niin päiväkokoukseen kuin yhden tai useammankin yön majoittuvaan tilaisuuteen. Ajantasaiset kokoustilat tarjoavat toimivat puitteet tehokkaalle työskentelylle. Kokoushuvila Mäkitupa, takkahuoneet ja Kokoustila Tuohi ovat jo itsessään virikkeellisiä tiloja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi erilaisiin suunnitelupalavereihin tai aivoriihen päämajaksi.

Päärakennuksen ilmavat ja valoisat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin koulutuksiin ja kokouksiin kuin esimerkiksi liikuntaleirin tukikohdaksi.
Juhlasalissa järjestyy yritys- tai perhejuhlat jopa 100 henkilölle, kesäkaudella suuremmallekin porukalle, kun salin oma terassi ilta-aurinkoon on käytettävissä. Takkatilat Loimu ja Liekki soveltuvat vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin, illanviettoihin sekä perhejuhliin. Kaikissa tiloissa toimii 100 Mbit langaton asiakasverkko.

Pihapiirissä sijaitsevat lisäksi Mäkitupa-kokoushuvila, rantakabinetti, kota, laavu ja grillikatos - nämä taipuvat hyvinkin erilaisiin tarpeisiin ruokailutilasta yrttikurssiin, kuoroleiristä kokkikouluun.

Lisäksi on tarjolla ja majoitus-, ravintola- sekä monipuoliset saunapalvelut tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Toimivien puitteiden lisäksi ympärillämme toimii kattava ja monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluja: kisailuja, patikointia tai suunnistusta Nuuksion kansallispuistossa, mielenharjoitteita, vesistön valloitusta kumilautoilla tai kanooteilla meloen.

Tutustu hotellin aktiviteettitarjontaan.

 

Tarvitsetko tiloja?

Järjestätkö kokouksia ja erilaisia tilaisuuksia?
Tervetuloa tutustumaan palveluihimme Tutustumiskäynnin merkeissä!
Mikäli olet järjestämässä leirikoulua tai muita nuorille suunnattuja tapahtumia, räätälöimme  mielemmämme juuri näihin tarpeisiin sopivat paketit.

Varaa päiväkokous luonnonhelmassa, hinta alkaen 35 € / hlö.

Tilamme soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin perhejuhliin sekä yksityiseen lomailuun.

 

Takaisin ylös