Elämyksiä, kokemuksia ja tekemistä niin kokouksen lomaan, illanviettoon kuin kokonaiseen virkistyspäivään!

Kauttamme järjestyy ohjattuja aktiviteetta joka makuun, maalla ja vedessä, rauhallista letkeää Nuuksion valloitusta patikoiden ja maisemia ihaillen tai adrenaliineja kohottavaa varsinaista seikkailua - metsikössä tai Siikajärven laineilla. Lisäksi monipuolisesti liikuntaa, rentoutustuokioita sekä taidepläjäyksiä ja kokkikoulua. Illanviettoon suosittelemme mm. taikurin vierailua, stand up-komiikka, trubaduuria tai karaokea.

Ellei valmiista ohjelmatarjonnastamme löydy juuri teille sopivaa ja mielekästä toimintaa, niin räätälöimme mielellämme monipuolisen yhteistyöverkostomme kanssa juuri teidän tarpeisiinne istuvan ohjelman.

PATIKOINTIA, LUONTOELÄMYKSIÄ, KISAILUJA NIIN MAALLA KUIN VEDESSÄ!

Tekemistä riittää paljon. Suosittuja ohjelmia ovat luonto-mobiiliseikkailut, erilaiset kisailut niin hotellin pihapiirissä, Siikajärvellä kuin Nuuksion kansallispuistossa.

Siikajärven voi valloittaa kajakein sekä kumilautoin, rauhassa melomaan oppien tai vauhdikkaiden kisojen merkeissä.
Myös patikan ja melonnan voi yhdistää ja valloittaa Nuuksio lampi kerrallaan.

Iloista menoa on myös jousipyssyn tai puhallusputken taikojen oivaltaminen sekä erilaisten erätaitojen oppiminen ammattitaitoisen oppaan johdolla.
Ja onhan villiä villimpikin meno mahdollista lähialueen kalliolaskeutumispaikoilla tai hotellin nurmialueilla kuplajalkapalloturnauksen merkeissä.

Perinteisen patikan varrella on mahdollista myös oppia uutta ympäröivästä luonnosta, kerätä luonnon antimia tai pysähtyä hetkeksi tulille makkaranpaiston ääreen.  Patikka ja teemaretki ovat aina tykättyjä vaihtoehtoja.

 

PUNAISET POSKET JA ILOINEN MIELI SISÄTILOISSA

Pöytälätkäturnaus, kahvakuulajumppa, vesiliikuntatuokio sekä kannat kattoon rivitanssin huumassa kuin myös herrasmieskisailut soveltuvat ympärivuoden järjestettäväksi ohjelmaksi – ei tarvitse ennakkoon olla keleistä huolissaan!

RAUHOITTUMISTA MIELELLE SEKÄ KEHOLLE JA OMATOIMISTA TEKEMISTÄ

Hotellin vapaa-ajan välineet, kuten pihapelit tennis, petanque ja frisbeegolf ovat kokousvieraidemme käytettävissä. Pihapiiristä lähtevät Metsähallituksen ylläpitämät reitit Nuuksion kansallispuistoon.

Mindfullnes-tuokiot, jooga sekä sen variaatiot, kuten metsäjooga ja moninaiset kehonhuoltotunnit antavat hyvää oloa, vinkkejä omaan elämään ja virtaa päivään.

Voit myös varata hotellin saunatilat tai kuntosalin yksityiskäyttöön ja hyödyntää teidän oman yhteisönne mahdollisia voimavaraoja ohjauksessa.

Ulkoilupäivän lomassa ruokailuhetki metsän siimeksessä, soppatykin äärellä voi jo itsessään olla luontokokemus ja päivän kohokohta!

 

OHJELMAKSI ILLANVIETTOIHIN JA JUHLIIN   

Mies ja kitara-trubaduurimme Darren McStay ja Nicklas Grönholm ovat ilahduttaneet jo useita kymmeniä asiakasryhmiämme vuosien saatossa musiikin tahdissa.  Jos karaoke on teidän juttu, niin JJ Jäske on vastaus tähän. Istuvaan illanviettoon suosittelemme nauruhermoja hytkyttävää Stand up -koomikko Mikko Vaismaata  sekä häkellyttäviä temppuja taikovaa taikuri Robert Jägerhornia.

 

Lisäksi tilaisuutenne sisältöön sopivat hyvinvointiluennot onnistuvat kauttamme.
Rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

 

Takaisin ylös