Hotelli Nuuksiossa majoitut mukavasti keskellä kaunista luontoa, ilman liikenteen melua ja vilkkuvaloja.

Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä yleiset asukassaunat saatavuuden mukaan. Huomaathan, että saunojen aukioloajoissa voi olla vaihtelua ryhmävarauksista johtuen.

Kahden hengen huoneita on 53, näistä 36 huoneessa on lisävuodemahdollisuus.

Hotellissa on kaksi majoitussiipeä, joissa huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa.
Kaikissa huoneissa on oma wc/suihku, taulutelevisio ja mukavat vuoteet vuodevaatteineen.

Hotellihuoneista 19 sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Hotellihuoneista kaksi on invahuonetta, lisäksi 12 huonetta ovat esteettömiä, jokunen huone on varattu lemmikkien kanssa lomaileville sekä kaksi huonetta on yhdistettävissä esim. perheelle tai isommalle porukalle. Perhemajoitukseen soveltuu myös kahden hengen huoneet lisävuoteella ja patjalla.
Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet sekä lisävuodemahdollisuus.

Hotellihuoneissa on käytettävissä veloituksetta Wi-Fi, lisäksi majoittuville vieraille on tarjolla monia omatoimisia harrastusmahdollisuuksia, kuten erilaisia piha- ja seurapelejä. Vastaanotosta saa lisätietoja mm. Nuuksion kansallispuiston merkityistä reiteistä sekä pihapiirin harrasteista.

Päärakennuksessa ei ole hissiä. Toivomme siis hotellivieraiden kertovan ennakkoon mahdolliset erikoistarpeet esimerkiksi liikkumisrajoitusten suhteen. Henkilökuntamme auttaa myös, mikäli tarvetta.

Takaisin ylös