Kelohonka on monipuolinen suuri sali, joka mukautuu ryhmäkokoon.

Tila on vuokrattavissa joko osittain tai kokonaan riippuen tilaisuutesi koosta ja luonteesta.

 

Kelo

Kelo on ilmava ja valoisa kokoussali, josta avautuu suurista ikkunoista näkymä viheralueille. Voit mennä suoraan tilasta suojaisalle sisäpihalle.

Kelo sopii niin perinteisiin kokouksiin ja koulutuksiin kuin tanssikursseille tai sisäaktiviteetteihin. Tila voidaan yhdistää Honka-tilaan.

Tilan pinta-ala on 100 m² ja kapasiteetti on pöytämuodosta riippuen 4–50 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 90 henkilöä.

Kelossa on kiinteä dataprojektori äänentoistolla, Wi-Fi, valkotaulut ja fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet, tietokone on saatavilla myös sopimuksen mukaan.

 

Honka

Honka on ilmava kokoussali, jossa on runsaasti seinätilaa ja josta avautuu suurista ikkunoista näkymä viheralueille. Tilasta pääsee suojaisalle sisäpihalle.

Tila soveltuu perinteiseen kokoustyöskentelyyn ja on yhdistettävissä Kelo-tilaan.

Tilan pinta-ala on 90 m² ja kapasiteetti pöytämuodon mukaan 4–40 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 80 henkilöä.

Hongassa on runsaasti kirjoitustilaa valkotauluille ja fläppitauluille, Wi-Fi ja muistiinpanovälineet.

 

Kelohonka

Kelohonka on suurin kokoustilamme, kun nämä kaksi huonetta yhdistetään, ja suuret ikkunat avautuvat omalle suojaisalle sisäpihallemme. Hallista on kaksi ovea suoraan luontoon! Hyvällä säällä on mahdollista työskennellä pihalla nauttien raikkaasta ilmasta.

Tila soveltuu perinteiseen kokoustyöskentelyyn, mutta ilmavuuden ja pinta-alan ansiosta tilassa voidaan järjestää myös erilaisia näyttelyitä, messutapahtumia ja seminaareja. Tilaisuuden luonteen mukaan esimerkiksi salin takaosaan mahtuu useita tulkkauskoppeja.

Tilan pinta-ala on 200 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-140 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä.

Kelohonkassa on sisäänrakennettu dataprojektori, jossa on äänentoisto, useita puhemikrofoneja, runsaasti kirjoitustilaa valkotauluille ja fläppitauluille, Wi-Fi ja muistiinpanolaitteet. Tila on täysin toiveiden mukaisesti räätälöitävissä.

Kelohonka on kokousaulan vieressä ja lisää tilaa tapahtumalle saa, kun aulan yhdistää tapahtuman alueeseen.

 LYHYESTI

KELO HONKA  KELOHONKA 
Pinta-ala 110 m² Pinta-ala 90 m²

Pinta-ala200 m²

Paikat 4- 90 henkilölle Paikat 4-80 henkilölle

Paikat 4- 200 henkilölle

Takaisin ylös