Tuohi, rennolla ilmapiirillä varustettu kokoustila

Tuohessa on viisi pyöreää matalaa ryhmäpöytää, joissa on istumapaikat 14 hengelle. Perinteisillä pöydillä tilaan mahtuu jopa 40 henkilöä

Tunnelmansa ja rauhallisen sijaintinsa ansiosta Tuohi soveltuu esimerkiksi johtoryhmän kokouksiin, pienryhmäkeskusteluihin, mindfulness-hetkiin tai joogatunneille. Tilan sisätiloista ja ikkunoista avautuu näkymä koivuille, ja luonnon läsnäolon voi tuntea jokainen.

Olemassa olevien pöytäryhmien lisäksi kokoustilaan voidaan toimittaa säkkituoleja esimerkiksi ideoitavaksi tai neuvottelupöytiä tilan takaosaan perinteistä työskentelyä varten.

Tilan pinta-ala on 70 m² ja tilassa on kiinteä 70-tuumainen televisioruutu (HDMI-liitäntä ja langaton Cast-mahdollisuus), jossa on äänentoisto, Wi-Fi ja valkotaulu sekä fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

 

Katso video Tuohesta

Esimerkki kokouspäivästä Tuohessa

Aivoriihipalaveri

Takana on jo aamupäivä uusien ideoiden ja raamien parissa ja pian on päivän paras hetki edessä, lounastunti. Lopettelette käsiteltävän aiheen ja lähdette jaloittelemaan kohti Tuvan lounaspöytää. Osa ryhmästä päättää  nauttia hetken auringonsäteistä ja tulevat ulkokautta vastaanoton vieressä sijaitsevaan Nuuksion Tupa-ravintolaan, toiset siirtyvät sisätiloja pitkin.

Istutte yhdessä pöydän ääreen, jokaisella lautaselleen poimittuna omia herkkuja runsaasta lounastarjoilusta, keiton kruunaa Tuvan oma näkkileipä. "Hmm... On kyllä maukasta tämä siemennäkkileipä, mistäköhän tätä saisi ostaa kotiin" - tuumii eräs teistä. Lounaan jälkeen hän poikkeaa vastaanotossa ja ostaa pussillisen kyseistä leipää kotiin vietäväksi.

Saavutte takaisin Tuoheen, töiden pariin, ja siitä se sitten lähti. kengät jäivät ovenpieleen ja kokoustuolit vaihtuivat säkkituoleilla ideointiin, sukkasillaan kävelyyn, tilaan tulvivasta valosta nauttien. Iltapäivä sujuu kuin huomaamatta ja pian käsillä on päätöskahvien aika, ovi käy ja henkilökuntamme tuo tarjolle Tuvan marjapiirakkaa ja mustikkakauralastuja, kahvin sijaan Nuuksion Smoothiet. Näillä eväillä jaksaa taas!

         LYHYESTI

  • Pinta-ala 70 m²
  • Paikat 14-20 henkilölle
  • 70 tuumainen televisioruutu, tietokone sopimuksen mukaan
Takaisin ylös