Rennot kokoustilat luonnon tai takkatulen äärellä

Kokoussalien, ryhmätyötilojen ja kokoushuviloiden lisäksi hotellissa on takkahuoneita ja idyllisestä pihapiiristä löytyvät laavu, kota sekä grillikatos rennompaan menoon.

Huomioithan, että kaikki rakennuksemme sekä tilat ovat hotellin anniskelu- ja tarjoilualuetta.

Tutustu myös Hotelli Nuuksion Teemakokous- ja sesonkipaketteihin. Luonnon keskelle kannattaa tulla viettämään virkistävä kokouspäivä vaikka vähän kauempaakin. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä vain 35 km Helsingin keskustasta ja aivan Nuuksion kansallispuiston kupeessa.

Takkatila Liekki

Takkatila Liekki soveltuu moneen tarkoitukseen. Olipa kyseessä rento kokous pienen tiimin kanssa, etätyöpäivä tai illanvietto, Liekki on juuri sopiva valinta siihen.

Koko: 21 m2

Henkilömäärä: 10 - 12 henkilöä

Pöydät: Kiinteä neuvottelupöytä ja sohvat pöydillä. Järjestettävissä korkeat jakkarat tilaan.

Kokoustekniikka: Valkotaulu, videotykki pyydettäessä, Wi-Fi ja muistiinpanovälineet.

Takkatila Loimu

Takkatila Loimu soveltuu parhaiten yksityisiin illallisiin ja illanistujaisiin. Tilassa on laaja kokousvälineistö, joten myös rennot kokoustapahtumat onnistuu tilassa sujuvasti. Voitte kokoustaa koko päivän tilassa ja nauttia samassa tilassa erikseen tilatun illallisen ja jatkaa viihteelle karaoken parissa.

Koko: 55 m2

Henkilömäärä: 40 - 50 henkilöä, riippuen pöytäjärjestyksestä

Pöydät: Pöytämuodot järjestettävissä ennakkoon sovitusti

Kokoustekniikka: Valkokangas ja videotykki (90"), äänentoisto, mikrofoni tilatessa, 40" TV, Wi-Fi ja muistiinpanovälineet

Kota

Vietä erämaakokous mukavasti kodassamme. Siirry metsän keskelle ja unohda kiire. Nauti elävästä tulesta kokouksien parissa tai vietä iltaa rennosti pienellä porukalla. Kotaan voi ennakkoon tilata menut porukalle ja pääsette nauttimaan lähi-alueen raaka-aineista.

Voit myös kokouspäivän ohessa siirtyä iltapäiväkahville kotaan. Oletko milloin viimeksi keittänyt nokipannukahvit?
Kysy iltapäiväkahvien järjestämisestä myyntitiimiltämme.

Koko: kuusikulmainen tila, 12m2

Henkilömäärä: maksimissaan 18 henkilöä

Tilassa ei ole täydellistä pöytätilaa.

Kokoustekniikka: Elävä tuli inspiroijana ja luonnon rauha.

Laavu

Vetäydy metsän siimekseen, unohda kiire ja stressi. Laavulla voit pitää elävän tulen kokouksen, kahvitukset, makkaranpaistohetken tai mahtavat "lättykahavit". 

Voit myös kokouspäivän ohessa siirtyä iltapäiväkahville laavulle, nauttien maittavat lätyt tai välipalamakkarat. Oletko milloin viimeksi keittänyt nokipannukahvit tai paahtanut vaahtokarkkeja mahtavan porukan parissa?
Kysy iltapäiväkahvien järjestämisestä myyntitiimiltämme.

Koko: avara luonto, kaksi tulipaikkaa, toinen puoliksi katettu.

Henkilömäärä: maksimissaan 25 henkilöä istumapaikkojen suhteen, ympäröivä tila mahdollistaa jopa 80 hengen porukan.

Laavulla ei ole pöytätilaa

Kokoustekniikka: Elävä tuli inspiroijana ja luonnon rauha. Kuule lintujen ääni ja havainnoi Wi-Fi signaaleiden sijaan luonnon tuoma, kehoa prantava vaikutus.

Takaisin ylös