Järjestä tapahtumasti vaivattomasti Nuuksiossa! 
Voit myös järjestää koko tilaisuuden mahdollisuuksien mukaan ulkona tai juuri teidän yksityiskäyttöön varatuissa tiloissa. 

Monipuoliset ja avarat kokoustilamme, tulipaikat, kokoushuvila, runsaat piha-alueemme sekä sijainti Nuuksion kansallispuiston laidalla tarjoavat mahdollisuuden kokoustaa väljästi ja kaupan päälle tulee iso annos luontoelämystä sekä vihervoimaa.

Alla muutamia ideoita kokouspäiväänne, tutustu myös kaikkiin TAPAHTUMAIDEOIHIMME ja rakennetaan juuri teidän näköinen tilaisuus Nuuksion metsissä!

Miltä kuulostaisi työpäivä vaellellen Nuuksion jylhissä maisemissa? 

Ajatus virtaa, tilaa riittää jokaisen ympärillä, taukojumppa luonnistuu lähimmän männynrungon avulla ja kahvihampaan kolotus helpottuu tulien äärellä.

Vastauksena tähän on kävelykokous,
joka voidaan muokata juuri teidän tarpeidenne ja aikataulun mukaan.

Peruspaketti sisältää oppaan johdattamaan ryhmän Nuuksion halki (kesto 3 tuntia), kahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä tulien äärellä sekä runsaan buffetlounaan.
Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

Hirsinen Mäkitupa-huvila metsän siimeksessä soveltuu rentoon kokoustamiseen, jossa suoraan ovelta olet luonnon ympäröimänä

Toimitamme huvilalle aamukahvit, simppelin kotilounaan sekä iltapäivälle kahvit ja pullat.
Kokoustajat voivat saapua suoraan huvilalle, nauttia ikkunoista aukeavasta luontomaisemasta päivän lomassa, tehdä päivän päätteeksi omatoimisen patikan Nuuksiossa ja poistua kotiin.  
Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

 

Kokous tulilla

Kokousta pihapiirimme Lapin kodassa, nautiskele aamu- ja iltapäiväkahvit termoksesta tulien äärellä ja poikkea lounaalle ravintola Nuuksion Tupaan.
Aina kokous ei vaadi tekniikkaa ja kun olemme kasvotusten, niin voimme sanoa heipat niin Teamselle kuin Zoomeillekin. 
Annetaan ideoiden pulputa, lisätään nuotiopuita omaa puheenvuoroa odotellessa, valitaan puu ja halataan, pidetään erilainen kokous josta kotiinvietäväksi jää ihana savuntuoksu sekä kenties kokouksen jälkeen - tai lomassa - Nuuksiosta poimitut sienet vaikka piiraaseen leivottavaksi...
​Soveltuu parhaiten 10-20 henkilön ryhmille.

Varaa koko hotelli palveluineen vain oman ryhmänne käyttöön!

Molemmille kokouspäiville aamiaiset, lounaat sekä iltapäiväkahvit päivän pullan kera. Saunat aikatauluunne sopivana ajankohtana, runsas ja maittava illallinen sekä yöpyminen jokainen omissa huoneissaan. Lisäksi kokoustilat ja tulipaikat käytössä ryhmän tarpeiden mukaan.

Lisäpalveluna mahdollisuus ohjattuihin aktiviteetteihin niin ulkona kuin sisällä; rivitanssi pihapiirissä saa posket punaisiksi ja on helppo toteuttaa turvavälejä noudattaen! Erilaisten mobiiliseikkailuiden avulla Nuuksio tulee valloitetuksi pienissä ryhmissä, ilman ulkopuolisia kontakteja ja Metsähallituksen ylläpitämät merkityt reitit avaavat ovet omatoimiseen seikkailuun ja kansallispuiston valloitukseen!

turvalliset kokoukset omissa tiloissa tai vaikka koko Hotelli omaan käyttöön, lisätietoja myyntipalvelustamme myynti@hotellinuuksio.fi

 

Takaisin ylös