Hae vapaat huoneet
330,00 € / 3 h

Luontoretket Nuuksio

Nuuksion kansallispuistossa voit kokea luontoelämyksiä pääkaupunkiseudun kiireen ulottumattomissa. Nuuksio sopii hyvin kokopäivätapahtumien, esim. tyky-päivien, viettoon tai lyhyempään elämykseen kokouspäivän lomassa.
Tapahtumiemme tukikohtina toimivat Nuuksion varaustulipaikat, mikä takaa tilaisuuteenne oman rauhan. 

Olemme järjestäneet myös useita yliyönretkiä Nuuksiossa vuosien varrella. Yöpyminen tunnelmallisessa puolijoukkueteltassa ja löylyt tilavassa telttasaunassa. Tästä ei retki parane! 
Honkalinnun kokeneet Nuuksio-oppaat toivottavat Sinut tervetulleeksi kansallispuistoon.

Ohjelman tavoitteena on luonnosta nauttiminen, luonnon ehdoilla Nuuksion kansallispuiston luonnossa. Tervetulotoivotuksen ja oppaiden esittelyn jälkeen on aika aloittaa ulkoilullinen osuus Nuuksion kansallispuistossa Kolmoislammen maastossa. Valittavana mahdollisuus kolmesta eri teemasta tutustua Nuuksion luontoon: reippaat, nautiskelijat ja sienestäjät syksyllä. Patikkaretket päättyvät Kolmoislammen varaustulipaikalle, jossa  halutessanne tarjolla eräkokkimme loihtima nuotioateria Honkalinnun isossa kodassa.

  1. Ryhmä reippaat lähtevät Nuuksion oppaiden kanssa pitemmälle patikalleNuuksion metsiin. Matkalla tutustumme Nuuksion luonnon moninaisuuteen ja kauneuteen. Oppaiden täsmäiskut alueen kauneimmille paikoille tarinoineen.
  2. Ryhmä nautiskelijat suuntaavat Haukkalammen ja Kolmoislammen suuntaan  periaatteella paljon tarinaa vähemmän matkaa.
  3. Ryhmä sienestäjät suuntaavat Haukkalammen ja Kolmoislammen suuntaan kohti Nuuksion parhaita suppilovahveroapajia paikan tuntevan sienioppaan kanssa.

Kolmoislammen ympäristössä on Nuuksion vanhinta puustoa ja paikka on satumaisen kaunis luontokohde. Reitit kulkevat upean kallioylängön halki seuraten usean lammen rantaa ja ylittäen paljaita kallioselkiä. 

 

Patikkaohjelman toteuttamisesta vastaa Honkalinnun kokeneet Nuuksio oppaamme ja eräkokkimme apulaisineen. Tämä ohjelma soveltuu kaikille normaalikuntoisille aikuisille.  Mukaan tarvitaan jokaiselle säähän sopiva ulkoiluvarustus ja kelin mukaiset jalkineet.
Ohjelma sisältää:

•Opaspalvelut suomi ja englanti

•Lähdeveden ja suklaan vaellukselle

•Turvasuunnitelman sekä vastuuvakuutuksen

•Varaustulipaikan vuokran Nuuksio


Huomioitavaa
Ohjelman luonteen vuoksi osallistujat eivät saa olla alkoholin tai muun päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisia.

Turvallisuus:
Kaikilla retkillämme oppaamme ovat sekä luonnon ammattilaisia että ensiaputaitoisia, jotka osaavat ottaa huomioon paikalliset olosuhteet ja asiakkaiden tason retken aikana. 

Omat varusteet:
Mukaan päivän ohjelmaan tarvitaan säähän sopiva ulkoiluvarustus, lenkkikengissä pärjää mainiosti Nuuksion metsissä . 

Perustiedot

Kohde0Kolmoislammenranta 1,02860 Espoo
Lisätietoja:Honkalintu Oy
www.honkalintu.fi
honkalintu@gmail.com
+358 50 3308077

Tiedustelut

Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1
Kauppias
Honkalintu Oy
honkalintu@gmail.com
+358 50 330 8077
Y-tunnus: 1703570-1

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös