Allasosasto

Allasosastollamme on naisille ja miehille omat saunat pesu- ja pukutiloineen. Nauti tilavien saunojen lempeistä löylyistä ja 16 metrin uima-altaassa pääsee jo hyvin kuntoilun makuun!

Pienempään saunaan mahtuu 8-10 henkilöä ja suurempaan 18-25 henkilöä. Omaan käyttöön on mahdollista vuokrata molemmat saunat tai ainoastaan toinen.

Mukavaan yhdessäoloon ja saunajuomien nauttimiseen sopii saunojen pukuhuoneiden välissä oleva tunnelmallinen takkatila Liekki allasnäkymällä. Osa vieraistamme pitää kokouspäivän Liekki-tilassa, missä on kokouspöytä 8-10:lle ja sohvaryhmään sopii 4-6 henkilöä.

Yleiset saunavuorot ovat joko uima-allasosaston tai järvirannan saunoilla. 

Rantasauna

Tummassa hirsisessä saunarakennuksessa Siikajärven rannalla on kaksi erillistä saunaa puku- ja pesutiloineen. Rantasaunojen omalta laiturilta tai viereiseltä hiekkarannalta pääsee järveen uimaan. Talvella pidämme avannon auki. 

Saunomaan pääsee kerralla noin 25 henkilöä ja porrastaen saunan lämmöstä voi nauttia suurempikin ryhmä. Pienempään saunaan mahtuu 6-8 henkilöä ja suurempaan 15-18 henkilöä. Saunoja vuokrataan yhdessä ja erikseen.

Samassa saunarakennuksessa on valoisa Rantakabinetti, joka soveltuu mukavaan noin 20 hengen yhdessäoloon, saunajuomien tai iltapalan nauttimiseen. Kesäaikaan käytettävissä myös terassi järvimaisemalla ja mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia grilliruokia saunomisen lomassa. Saatte itse grillailla omaan tahtiin tai pyydämme Tuvan grillimestarin valmistamaan mehukkaat lihat joka makuun! 

Yleiset saunavuorot ovat joko uima-allasosaston tai järvirannan saunoilla. 

Katso video rantasaunoista tästä

Tilaathan myyntipalvelustamme ruoka- ja juomatarjoilut ryhmällenne vähintään 7 vrk ennen tilaisuutenne alkua.

Huomioithan, että sauna-alue on hotellin anniskelu- ja tarjoilualuetta.

 

Takaisin ylös