tervehdys Hotelli Nuuksiosta! 

Meitä ympäröivä luonto on vähäisen asutuksen vuoksi pysynyt puhtaana ja koskemattomana. Näin ollen Nuuksion kansallispuisto ja Siikajärvi velvoittavat meitä, Hotelli Nuuksiota, kunnioittamaan puhdasta luontoa sekä huolehtimaan omalta osaltamme ympäristön hyvinvoinnista sekä sen säilymisestä seuraaville polville.
Hankintamme pyrimme tekemään aina ympäristön kannalta mahdollisimman kestävällä tavalla ja suosimme kotimaisia tuottajia. Kotimaisten ja lähituottajien suosiminen on tapamme osoittaa myös yhteiskuntavastuuta. Lähimetsien marja- ja sienisatojen hyödyntäminen sekä lähileipomon tuoreet leivät ovat esimerkkejä kestävän kehityksen ja herkullisen lopputuloksen yhdistämisestä.
Nuuksion luonto ja ympäristöasiat ovat tärkeässä roolissa kaikessa tekemisessämme sekä suunnitelmissamme kestävän kehityksen ylläpitämiseksi. Oma porakaivo ja vedenpuhdistamo huolehtivat siitä, että vieraamme voivat nauttia raikkaasta ja puhtaasta vedestä hyvällä omallatunnolla. Rakennuksemme lämpiävät pelleteillä ja hotellin valaistuksen olemme hoitaneet energiansäästölampuilla. Tilamme pidämme puhtaina kotimaisilla joutsenmerkityillä pesuaineilla ja hotelli- sekä työasutekstiileissä suosimme kotimaisia laadukkaita sekä kestäviä tuotteita. Hankinnoissa panostamme kestävyyteen sekä kierrätettävyyteen, jätteet lajittelemme tehokkaasti. 

Lyhyesti Hotelli Nuuksiosta:
Sijaitsemme vain reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Meiltä löytyy erilaisia kokoustiloja jopa 200 henkilölle. Kokous- ja majoitustilojen lisäksi meiltä löytyvät erinomaiset puitteet myös yhteiseen ajanviettoon tai rennompaan kokoustamiseen esimerkiksi ranta- tai allassaunoilla, ravintolassa, hirsisessä Mäkitupa-huvilassa, takkatiloissa tai tunnelmallisessa Kodassa.  Majoituskapasiteetti on max. 130 henkilölle.
Kaikille hotellivieraillemme tarjoamme ympärivuotisesti aamu- ja iltasaunavuorot, kuntosalin sekä vapaa-ajan välineiden käytön. Kesäisin voitte nauttia soutamisesta Siikajärvellä, pelata frisbeegolfia tai tennistä, lainata kävelysauvoja tai tutustua Nuuksioon lainapolkupyörillä. Talvisin pääsette piristymään avantoon, hiihtämään, luistelemaan tai tutustumaan luontoon lumikenkien kera. Järjestämme myös ohjattuja ohjelmia yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa – oli mielessänne esimerkiksi sup-lautailu, opastettu luontokävely tai metsäjooga – me autamme teitä järjestämään unohtumattoman kokemuksen.

Kuule, näe ja kosketa luontoa, halaa vaikka puuta tai hypi mättäältä mättäälle. Tule meille ja kokeile!

 

Nyt jos koskaan ohjelman kuvaukset Hotelli Nuuksiossa

Suosittua Nyt jos koskaan- sarjaa kuvattiin Hotelli Nuuksiossa viime syksynä. Roza pääsi hyppäämään unelmaoppaansa Jani Toivolan kanssa seikkailulle, joka alkaa tunnelmallisissa merkeissä meidän pihapiirin kodassa. Sarjan on nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Sinkkubileet Nuuksiossa

Juhannuksena koko hotelli oli varattu pelkästään sinkuille, jotka viettivät iloisen ja tapahtumarikkaan viikonlopun kanssamme.

Katso video linkistä

Sinkkujuhannus MTV3 uutisointi

Julkkisselviytyjät Hotelli Nuuksiossa 

Julkkisselviytyjät kuvattiin osin Hotelli Nuuksion mailla.

Hotellin alueella on muutama niemenkärki, jotka  ovat kauniita paikkoja  esimerkiksi yksityisiin juhlatilaisuuksiin, sekä kota rentouttavaan yhteiseen hetkeen perheen tai työporukan kesken.

Hotellin turvallisessa pihapiirissä järjestetään monenlaisia aktiviteetteja, kuten yritys- ja järjestötapahtumia ja hotellin omia tapahtumia.

Elixir-ohjelma kävi kylässä Nuuksiossa 

Pääset tutustumaan Hotelli Nuuksion mahtaviin lapsiystävällisiin ulkoalueisiin ja tunnelmalliseen kotaan jaksoissa 

 Voit tutustua  "Lähemmäs luontoa Nuuksion kansallispuistossa" ja "Tunnelmallinen terveyspommi Nuuksion kodassa".

Prisma Studio Nuuksiossa

Tutustu paljasjalkajuoksuun Nuuksion maisemissa!

Kansallispuistot tutuksi ryhmä Nuuksion kansallispuistossa

Mikon ja Pepen mukana: Veikka Gustafsson, Emma Kari, puiston vanhimpia filosofioineen ja tietysti paikallisia eläimiä metsän puuhissa!
Tutustu videoon

Virtuaaliluonto Suomi-hanke

Luontomatkailuvideot ovat Haaga-Helian opiskelijatöitä.
Videot vievät sinut virtuaalimatkalle kauniiseen Nuuksioon!

Katso ja tutustu.

Come and relax in Nuuksio Park   Touch of nature   Seeking the silence   Nuuksio dream away
Autums Nature Nuuksio Finland   Autumn activities in Nuuksio   Feel the Finnish nature in Nuuksio     Feel the nature


 

Blogikirjoituksia

 

Liling ja Shellie / Trekaroolta vierailivat syksyllä  Nuukiossa ja heidän kokemuksistaan voit lukea täältä:
https://blog.trekaroo.com/nuuksio-national-park-hiking-and-nature-near-helsinki/

Himomatkaajan Turinoita voit lukea Rantapallo.fin blogista.

Lue Discovering Finlandin blogi hotellistamme sekä muista Nuuksion palveluista. Nuuksio - blog article by Discovering Finland.pdf

Visit Espoon blogeja:
Unwind like a local: take a sauna (and a dip in icy water!)

Where so Stay in Nuuksio?

Tutustu kaikkiin  Visit Espoon blogi-kirjoituksiin

Tutustu Hotelli Nuuksion talveen

Hotelli Nuuksio Winter trailer 2016

 

Tutustu Hotelli Nuuksion kevääseen

Hotelli Nuuksio in the spring time

Takaisin ylös