Hae vapaat huoneet

Hotellin omat videot

Tutustu Hotelli Nuuksion kevääseen: 
Hotelli Nuuksio in the spring time

Tutustu Hotelli Nuuksion talveen: 
Hotelli Nuuksio Winter trailer 

 

Asiakkaamme ovat sanoneet:

Loistavaa! Tulemme taas!

Suuret kiitokset Hotelli Nuuksiolle erittäin hyvin onnistuneesta tilaisuudestamme poikkeusaikana. Hotelli oli hyvin varautunut käsideseillä ja ravintolan erityisjärjestelyillä. Meillä oli turvallinen olo. Kokoustilassa oli tilan tuntua ja yllätys oli melkoinen, kun ymmärsimme, että tilasta pääsi suoraan ulos! Emme ole missään muualla kokeneet yhtä helppoa kahvitaukoa. Asiaa oli paljon ja aikaa oli vähän mutta hotellin super-iloinen tyttö (en muista nimeä) toi kahvit, hedelmät ja pullat kokoustilaan ja vaikka syksy oli jo pitkällä, nautimme kahvit ulkona! Näinä aikoina kukaan ei halunnut turhaan lähteä aulatiloihin - saimme olla omassa porukassa koko päivän. 

Päivä sujui paremmin kuin odotimme - ja koko henkilökunta tuntui olevan tyytyväisiä. Ruokaa kehuivat vuolaasti. 

                  Kokouspäivä 53 henkilöä lokakuun alku 2021


"Kiitos vielä kerran juhlien järjestelyistä. Meistä oli mukavaa, kun keittiömestari teki toiveiden mukaisen kakun juhliin. Tunnelma oli leppoisa ja takkatila tilaisuuteen todella hyvä! " 
                           Johanna, toukokuu 2021

 Jess! Kiitos, kun osasitte ehdottaa useita eri aktiviteetteja, joista työporukkamme jäsenet saivat valita mieluisan! Aamupäivän johdon puheenvuoron jälkeen nautimme lounaan (olipa muuten kasvisruokakin hyvää!!!) ja sitten ulos: osa oli metsässä joogaamassa, osa pyöräilemässä, osa järvellä soutukisassa... Meille sopi kimppakyydit hyvin mutta jokunen harmitteli, ettei julkisilla busseilla pääse hotellin pihalle.

Kirsi-Maria, johdon assistentti
                    

"Huoneen sänky oli tosi mukava! Vaikka kylppäri oli aika vanhan näköinen, se oli siisti. Muutenkin paikat olivat siistissä kunnossa hotellissa."
                     Lomalainen helmikuu 2022

  

Takaisin ylös