Hae vapaat huoneet
0,00 € / 2 h

Ohjelma, missä on luvassa tiimihengen kohotusta, yhdessä kokemista ja onnistumista, hauskaa ja mieleen jäävää toimintaa. Ryhmänne jaetaan joukkueisiin, jotka ottavat mittaa toisistaan mukavan leppoisassa kisailussa, mikä sopii mainiosti perisuomalaisen kilpailuvietin tyydyttämiseen. Kisassa vaaditaan nokkeluutta, oivaltamista, huumoria ja kaikkien ryhmäläisten panosta ja yhteistyötä. Lajeina voivat olla esimerkiksi: hiidenlinko, sokkona, solmussa, muistissa sekä puhallusputkiammunta. Tehtävät sopivat kaikille terveille aikuisille, mutta haastetta riittää vaativammallekin seikkailijalle. Rentoa yhdessä tekemisen meininkiä.

 

Varustauduttehan säätilaan sopivalla vaatetuksella ja jalkineilla
Osallistujilla on oltava oma/työnantajan matka- tai tapaturmavakuutus. Pyydämme tarkistamaan vakuutustenne voimassaolon tässä tilaisuudessa.

Aika, osallistujamäärä

Ohjelma voidaan toteuttaa ympäri vuoden. Kisalajit valitaan vuodenajan ja säätilan ja asiakkaan toivomusten mukaan.
Kesto noin 2 tuntia
Ohjelmaan voi osallistua 12 - 200 henkilöä

Moose Activities Oy • 040-558 1350 • moose@moose.fi   www.moose.fi • Y-tunnus 2101080-6

 

 

Tiedustelut

Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 8567 6888
Y-tunnus: 0741527-6
Kauppias
Hotelli Nuuksio Oy
myynti@hotellinuuksio.fi
+358 9 8567 6888
Y-tunnus: 0741527-6

Nuuksperience sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Nuuksperience:ssä on mahdollisesti myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Hotelli Nuuksion kaupan ehtoihin.

Takaisin ylös