Kelohonka on monimuotoinen iso sali, joka mukautuu ketterästi ryhmäkoon mukaan.
Sali voidaan vuokrata joko osissa tai kokonaan riippuen tilaisuutesi koosta ja luonteesta.

Kelo

Kelo on ilmava ja valoisa kokoussali, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä viheriöille. Salista pääsee suoraan ulos suojaisalle sisäpihalle.
Kelo soveltuu niin perinteisiin kokouksiin ja koulutuksiin kuin tanssikursseihin tai sisäaktiviteetteihin. Tila on yhdistettävissä Honka-tilan kanssa.
Tilan pinta-ala on 100 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-50 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 90 henkilöä.
Kelossa on kiinteästi dataheitin äänentoistolla, Wi-Fi, valko- ja fläppitaulut sekä muistiinpanovälineet, sopimuksen mukaan saatavilla myös tietokone.

 

honka

 

Honka on ilmava ja runsaasti seinätilaa omaava kokoussali, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä viheriöille. Salista pääsee ulos suojaisalle sisäpihalle.
Tila soveltuu perinteisiin kokoustyöskentelyyn ja on yhdistettävissä Kelo-tilan kanssa.
Tilan pinta-ala on 90 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-40 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 80 henkilöä.
Hongassa on runsaasti kirjoitustilaa valko- ja fläppitauluille, Wi-Fi sekä muistiinpanovälineet.

 

Kelohonka 

 

KeloHonka on suurin kokoussalimme, jonka suurista ikkunoista avautuu näkymä omalle suojaisalle sisäpihalle. Salista on kaksi ovea suoraan ulos luontoon! Varatessasi KeleoHongan saat pihan kaupan päälle! Hyvällä säällä työskentelyä on mahdollista jalkauttaa pihalle, raikkaasta ilmasta nauttien.

Tila soveltuu perinteisiin kokoustyöskentelyyn, mutta ilmavuuden ja pinta-alansa puolesta voi tässä tilassa järjestää myös erilaisia näyttelyjä, messutapahtumia sekä seminaareja. Saliin takaosaan mahtuu myös tilaisuuden luonteen mukaan esimerkiksi useampi tulkkauskoppi.

Tilan pinta-ala on 200 m² ja kapasiteetti pöytämuodosta riippuen 4-140 henkilöä, teatterimuodossa tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä.
KeloHongassa on kiinteästi dataheitin äänentoistolla, useampi puhemikrofoni, runsaasti kirjoitustilaa valko- ja fläppitauluille, Wi-Fi sekä muistiinpanovälineet.

Lisää tilaa toiminnoille saadaan kun kokoustarjoilut katetaan salin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan kokousaulaan.

 LYHYESTI

KELO HONKA  KELOHONKA 
Pinta-ala 110 m² Pinta-ala 90 m²

Pinta-ala200 m²

Paikat 4- 90 henkilölle Paikat 4-80 henkilölle

Paikat 4- 200 henkilölle

Takaisin ylös