Hae vapaat huoneet

Kevään ja kesän virkistyspäivät ja kick-offit

Kevään ja kesän kick-offit ja virkistyspäivät varataan nyt!

Tuo porukkasi kauas kaupungin melusta ja pölystä ja virkistäydy kokouksen lomassa tai varaa koko päivä yhteiseen tekemiseen.

Meiltä löytyy niin kokoustamiseen kuin virkistymiseen erilaisia tiloja; perinteiset kokoustilat, takkatilat, hirsinen Mäkitupa-huvila ja rantakabinetti. 
ja jos päivä keskittyy yhdessä kokemiseen ja virkistäytymiseen, niin piha-alueellemme mahtuu useita satoja ihmisiä samanaikaisesti ja lounas voi olla jotain aivan muuta kuin perinteisesti kokouksiin yhdistetään... Miltä kuulostaisi keittolounas järven rannalla, soppatykistä tarjoiltuna? Ruokajuomana oman kaivomme raikasta vetta, suoraan Nuuksion puhtaudesta. Jäkiruuaksi tikkupullat tulien äärellä
...

Virkistyspäivän kokouspaketti, hinta alkaen 47 € / hlö

       Kokouspakettiin sisältyy

  • aamiainen
  • runsas lounas
  • termarikahvit ja pullat koriin pakattuina
  • kokoustila
  • vapaa-ajan välineet veloituksetta käytettävissä. Lumettomalla kaudella esim. pihapelit, kuten frisbeegolf, petanque, mölkky, tennis ja soutuveneet. Lisäksi hotellin pihapiiristä lähtevät Metsähallituksen ylläpitämät merkityt reitit Nuuksion kansallispuistoon.
     
  • tilauksesta yksityinen saunavuoro (390 €/2 tuntia ja henkilömaksu 5 €), ryhmäruokailut, menut alkaen 32 € / henkilö

Varaa tilaisuutesi 8.3. mennessä ja tarjoamme ryhmällenne tilaussaunat puoleen hintaan!
Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti!

Viinitasting pihapiirissä sijaitsevassa kodassa asiantuntijamme johdolla luo tunnelmallisen päätöksen niin kokous- kuin virkistyspäiviin.
Hotellia ympäröivä luonto antaa mahdollisuuksia niin omatoimiseen kuin ohjattuunkin liikkumiseen ja tekemiseen.

karaoke & Virkistyspaketti

Virkistyspaketti ryhmille 67 € / hlö, 
sis. kahvitorin, päivällisen, majoituksen jaetussa 2 hh:ssa, aamiaisen, kuntosalin ja muiden vapaa-ajan välineiden käytön sekä oman tilan ryhmän käyttöön 2 tunniksi. Iloisen illan kruunaa eturivin paikat karaokemestaruuden aluefinaalissa 25.5.2019
Hinta voimassa 25.-26.5.2019. Ryhmäkoko min. 10 henkilöä.

Pyydä tarjous!

 

Takaisin ylös