Hae vapaat huoneet

Buffetmenut sopivat niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin
Pyrimme suosimaan niin lähi-, pientuottaja- kuin luomuraaka-aineita.
 

Buffetmenut soveltuvat parhaiten yli 10 henkilön ryhmille.
Mikäli ryhmäkoko on tätä pienempi, suosittelemme pöytiintarjoilumenuja.
 


BUFFETMENUT 1.3.2020 ALKAEN

SIIKAJÄRVEN SIIKA
Sorsapaté
Chorizoa ja porkkanaa
Vuohenjuusto-pinaattisalaatti 
Jokirapuceasar
Tyrninmarja silakat
Tuoresalaattia & yrttikastike
Leipävalikoima ja voi
****** 
Hiillostettua Siikaa
Karviais Vine
Kuivahaudutettua romanescoa 
Juurespyree 
****** 
Hedelmä-Pavlova 
Kahvi & tee

Hinta 53 € / henkilö


LINNUSTAJAN MENU
Appelsiini-fenkolisalaatti
Gubbröra
Omena- mozzarellasalaatti
Porkkanahummus
Viininlehtikääryleet
Tuoresalaattia
Leipävalikoima ja voi
*******
Kevyesti savustettua fasaania
Tumma rosmariinikastike 
Sienirisotto
Pähkinävoilla aateloidut mustajuuret
*******
Köyhät ritarit, mansikkahilloketta ja kermavaahtoa 
Kahvi & tee

Hinta 55 € / henkilö

NIITTYPOSSU
Aurajuusto-tuoreviikunat
Kylmäsavustettua haukea
Hapankaalia ja omenaa 
Nachosalaatti
Pikkelöidyt kanttarellit
Tuoresalaatti
Leipävalikoima ja voi
****** 
Yrttikuorrutettua Ibericoa
Karamellisoidut kasvikset
Perunaröstit 
Bearnaisekastike 
****** 
Suklaafondanttia ja vaniljajäätelöä  
Kahvi & tee

Hinta 56 € / henkilö

Iberico-porsas kasvaa vapaana metsäisillä niityillä nauttien Välimeren ilmastosta Espanjassa, Iberian niemimaalla.
Niityt tarjoavat oivallisen ruokavalion; kastanja- ja korkkipuita sekä talvella runsaasti tammenterhoja.


METSÄSTÄJÄN MENU
Savusärki munat
Pohjolan ceasar
Lakritsi graavattu lohi
Hölsky retiisit
Metsäsienisalaatti
Tuoresalaatti
Puolukka vinegrette 
Leipävalikoima ja voi 
******
Peura burgudinpata
Gratinoitu perunamuusi
Kauden kasvikset
******
Lakka Posse 
Kahvi & tee

Hinta 56 € / henkilö

 

HÄMÄLÄISTÄ HÄRKÄÄ 
Grillattua halloumijuustoa ja lakkoja
Punajuuri linssisalaatti
Sienipapusalaatti
Täytetyt paahtopaistirullat
Paahdettua bataattia ja rucolaa
Tuoresalaattia
Leipävalikoima ja voi
******
Ylikypsää härän etuselkää
Tumma olutkastike
Hasselbackan perunaa
Timjamiporkkanaa ja ruusukaalia
******
Piimähyytelökakku
Vadelmamelba Kahvi & tee

Hinta 57 € / henkilö

VEGELLÄ MENNÄÄN
Grillatut munakoisot
Hunaja-pähkinä naurista
Avocado kikherne salaatti
Paahdettua persikkaa ja leipäjuustoa
Savustetut scampit tankoparsa pedillä
Raikas vihersalaatti 
Leipävalikoima ja voi
****** 
Nyhtöherne curry
Taateliriisiä
Tsatsiki 
******* 
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta 
Kahvi & tee

Hinta 45 € / henkilö

 
Edellytämme ryhmälle yhtenäistä menuvalintaa. Viinit ja muut ruokajuomat laskutetaan erikseen. Menujen minimilaskutus 10 henkilöä. Tilausvahvistus 7 vrk ennakkoon
Illallismenut Mäkituvalle tarjottuna 65 € kattausmaksu

 
 

BUFFETMENUT 2019-2020
(voimassa 29.2.2020 asti)

 
KALASTAJAN MENU
Savulohi- omenarööra ja paahtokolmioita
Grillattua kukkakaalta, granaattiomenavinaigrette
Poronmaksapaistia
Yrtti coleslaw
Särkisalaattia
Tuoresalaattia, puolukkakastiketta
Leipävalikoima, voi
*****
Lohi Wellington, tilli-voikastike, manteliperunaa
*****
Hedelmiä Sabayon
 
Viinisuositus: Laroche Chardonnay, Ranska / Cono Sur Pinot Noir, Chile
 
Hinta: 52 €  / henkilö
 
 
MAALAISMENU
Loimutettua lohta
Heinä savustettua kotijuustoa ja punajuurihilloketta
Sirkka Caesar Nuuksion tapaan
Tuoresalaattia
Hölskyretiisit
Leipävalikoima, voi
*****
Karamellisoitua porsasta, kylmä chilikastike, paahdettuja juureksia
*****
Vaniljaraakakakkua
 
Viinisuositus: Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti/ Château de Pennautier Syrah,
Ranska
 
Hinta: 47 € / henkilö
 
 
ERÄNKÄVIJÄN MENU
Savulohta ja maustekurkkuvaahtoa
Hedelmäistä Aura – pähkinäsalaattia
Saksanhirvenfilee
Sellerisalaattia
Tuoresalaattia, puolukkakastiketta
Koivukurkkuja
Leipä valikoima, voi
*****
Poro Wallenberg, Tattikastiketta, Perunamuusi, Herneitä ja puolukkaa
*****
Granaattiomena-pannacotta
 
Viinisuositus: Cono Sur Riesling, Chile/Verrocchio Valpolicella Superiore Ripasso, Italia
 
Hinta: 55 € / henkilö 
 
 
 
METSÄNKÄVIJÄN MENU
Lohi-tuorejuustorullat
Hiilisilakkaa ja punasipulivinaigrette
Kotijuustoa ja Paahdettua kurpitsaa
Kirkasta Herkkusienisalaattia
Tuoresalaattia ja Granaattiomenavinaigrettea
Leipävalikoima, voi
*****
Uunissa pitkään haudutettua jänistä, Paahdettuja juureksia, Perunagratiini,
Mansikka-punasipuli hilloke
*****
Mutakakkua ja vadelmacreme
 
Viinisuositus: Séguinot Bordet Petit Chablis Ranska/ Hardy’s Nottage Hill Shiraz, Australia
 
Hinta: 48 € / henkilö
 
 
 
KASVITIETEILIJÄN MENU
Tuoresalaattia
Basilikalla marinoitua tomaattia
Belugalinssisalaattia
Grillattuja kasviksia
Marinoitua artisokkaa
Vuokakakku bataatista ja vuohenjuustosta
Leipää, voi
*****
Falafel Nuuksion tapaan, metsäyrttivaahdon kera
Lehtikaali cous cous
*****
Köyhät ritarit
Marjasalaattia ja Mesiangervokermaa
 
Viinisuositus: Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti/ Cono Sur Pinot Noir, Chile
 
Hinta: 45 € / henkilö
 
 
 
 
Edellytämme ryhmälle yhtenäistä menuvalintaa.
Menujen minimilaskutus 10 henkilöä.
Tilausvahvistus 7 vrk ennakkoon
 
 
Illallismenut Mäkituvalle tarjottuna 65 € kattausmaksu
Takaisin ylös