Hotelli Nuuksio tarjoaa majoitusvaihtoehtoja joka tarpeeseen. Hotellin päärakennuksessa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä tilavampi superior-huone.  Hotellissa on kaikkiaan 11 yhden hengen huonetta ja kahden hengen huoneita on 53, joista osaan saa lisävuoteen.
Pihapiirin kauneimmalla paikalla sijaitsevassa Sinisessä Talossa ryhmä majoittuu kätevästi saman katon alle: talossa on 8 majoitushuonetta ja petipaikat jopa 30 henkilön ryhmälle, huoneissa kerrossänkyjä, yhteiset pesutilat ja oleskelutila, missä tv.  

Kaikissa päärakennuksen huoneissa on taulutelevisio, langaton nettiyhteys, puhelin, suihku ja wc. Huoneet ovat savuttomia.

Raikas ulkoilma ja  rauhallinen ympäristö Nuuksion kansallispuiston vieressä takaavat kunnon yöunet.

Olemme lemmikkiystävällinen hotelli, mutta lemmikkihuoneita on rajallinen määrä.
Veloitamme yöpyvästä lemmikistä 20 € / viipymä.

Majoittumaan pääset klo 15 alkaen ja mikäli saavut vasta klo 18 jälkeen, niin olethan yhteydessä vastaanottoomme hyvissä ajoin.

 

Asiakkaamme ovat sanoneet:

Midsummer

Efficient and super-friendly service, best food, great band. Definitely the nicest midsummer for a long time! Extra points for cleanliness.

Kesäkuu 2023

 

Tuotelanseeraus

Mahdollisuus päästä suoraan ulos tilasta yksityiselle terassille nauttimaan ihania grilliruokia, joita kokit meille paistoivat, oli ehdottomasti tilaisuuden kohokohta. Henkilökunta oli nähnyt vaivaa järjestelyjen eteen ja sen todella huomasi. Isot kiitokset kaikille!

Toukokuu 2023

 

Grillijuhlat isolle joukolle

Järjestin grillijuhlat työpaikan isolle ryhmälle. Etsin sopivaa paikkaa ja kävin tutustumassa Hotelli Nuuksioon. Paikka oli kuin meille tehty: Kiva ja rento tunnelma. Minua palveltiin todella hyvin: tuntui, että kaikki onnistuu. Tiimipäivä oli kiva: meillä oli aamulla muutama tunti johdon puheenvuoroja ja sitten söimme hotellin lounaan seisovasta pöydästä. Ruokana oli Burgunpataa kaikkine lisukkeineen ja alkuruokapöytä oli aivan ihana! Kasvissyöjille ja vegaaneille oli todella hyvät ruoat myös. Iltapäivällä toteutimme pakopelin hotellin nurmikolla - vitsi, että oli hauskaa nähdä johdon edustajat samassa liemessä! Ihan huippu! Istuimme Laavulla lopun iltapäivää - ja hauskaa oli! 

Elokuu2022

 

Syyskokous 

Kiitos kokous-, majoitus- ja ruokailujärjestelyistä. Hotelli oli erinomainen tarkoitukseemme, harmi vaan ettei meillä ollut enempää aikaa ulkoiluun ja ohjattuihin tapahtumiin. Kokoushuone Tuomi sopi erinomaisesti ideointituokioihin ja keskusteluun. Huoneet olivat rauhallisia ja siistejä. Ruoka oli monipuolista ja maukasta. Palvelu oli aulabaarissa loppuun saakka ystävällistä.

8.-9.9.2022

 

Kick off Hotelli Nuuksiossa

Kaikki oli kuulemma sujunut tosi hyvin! Olen tavannut konttorilla jo monia osallistujia ja kaikki kehuivat päivää! Oma kokemukseni: palvelu varausvaiheessa oli tosi joustavaa ja oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! Pistän hotellinne muistiin seuraavia tarpeita varten.

Elokuu2022

 

Loistavaa! Tulemme taas!

Suuret kiitokset Hotelli Nuuksiolle erittäin hyvin onnistuneesta tilaisuudestamme poikkeusaikana. Hotelli oli hyvin varautunut käsideseillä ja ravintolan erityisjärjestelyillä. Meillä oli turvallinen olo. Kokoustilassa oli tilan tuntua ja yllätys oli melkoinen, kun ymmärsimme, että tilasta pääsi suoraan ulos! Emme ole missään muualla kokeneet yhtä helppoa kahvitaukoa. Asiaa oli paljon ja aikaa oli vähän mutta hotellin super-iloinen tyttö (en muista nimeä) toi kahvit, hedelmät ja pullat kokoustilaan ja vaikka syksy oli jo pitkällä, nautimme kahvit ulkona! Näinä aikoina kukaan ei halunnut turhaan lähteä aulatiloihin - saimme olla omassa porukassa koko päivän. 

Päivä sujui paremmin kuin odotimme - ja koko henkilökunta tuntui olevan tyytyväisiä. Ruokaa kehuivat vuolaasti. 

Kokouspäivä 53 henkilöä lokakuun alku 2021

 

"Kiitos vielä kerran juhlien järjestelyistä. Meistä oli mukavaa, kun keittiömestari teki toiveiden mukaisen kakun juhliin. Tunnelma oli leppoisa ja takkatila tilaisuuteen todella hyvä! " 
Johanna, toukokuu 2021

 

Jess! Kiitos, kun osasitte ehdottaa useita eri aktiviteetteja, joista työporukkamme jäsenet saivat valita mieluisan! Aamupäivän johdon puheenvuoron jälkeen nautimme lounaan (olipa muuten kasvisruokakin hyvää!!!) ja sitten ulos: osa oli metsässä joogaamassa, osa pyöräilemässä, osa järvellä soutukisassa... Meille sopi kimppakyydit hyvin mutta jokunen harmitteli, ettei julkisilla busseilla pääse hotellin pihalle.

Kirsi-Maria, johdon assistentti
                    

"Huoneen sänky oli tosi mukava! Vaikka kylppäri oli aika vanhan näköinen, se oli siisti. Muutenkin paikat olivat siistissä kunnossa hotellissa."
 Lomalainen helmikuu 2022

 

 

 

 

Takaisin ylös